Over ons

Benelux Terrasbouw is onderdeel van Benelux Sign Systems

Benelux Sign Systems is de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een vakkundig specialist op het gebied van verlichte en onverlichte binnen- buitenreclame en overige signing in de breedste zin van het woord. Wij zijn gevestigd in Nuenen waar we al ruim 40 jaar actief zijn, en blijven groeien tot de dag van vandaag. Bij Benelux Sign Systems kunnen we elke vorm van lichtreclame en formulestyling produceren. Benelux Sign Systems heeft in 2020 ook de website Neon-Look.nl opgestart.

Onze klanten bestaan uit bedrijven en particulieren uit allerlei verschillende branches, groot of klein, wij verzorgen alles op het gebied van de bekleding van panden. Ook geloven wij in de toegevoegde waarde van langdurige samenwerkingen met onze partners.

liparifoto3
bijdroom 29

Terrasschermen

Veel klanten van ons zijn actief in de horeca, waardoor wij ons meer zijn gaan richten op het aanbieden van het totaalpakket voor de ondernemer: terrasschermen en toebehoren. Dit alles doen wij om onze klant zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen, zodat de ondernemer zich kan richten op de onderneming zelf.

Wij maken onze terrassen al decennia lang zelf, waardoor wij de kosten laag kunnen houden en altijd de kwaliteit kunnen garanderen.

De aluminium profielen worden gepoedercoat en bij montage in omgeving van de zee, coaten we het nog een extra laag. Schermen worden voorzien van gehard glas, volgens het bouwbesluit. De blinde onderplaten zijn altijd 6mm dik en daarmee duurzaam.

Montage

Vanuit Benelux Terrasbouw bieden wij de mogelijkheid om uw terrasschermen en toebehoren bij levering ook te monteren. Dit gebeurt door onze ruim ervaren monteurs. Hierdoor kunnen wij u volledig ontzorgen. Onze terrasschermen zijn zowel vast als demontabel te plaatsen. De levering van de terrasschermen vindt plaats na enkele weken!

Grondpotten en schermen worden in de grond verankerd middels snelbeton. Bestrating wordt netjes hersteld door onze monteurs. Daarnaast maken wij bij montage gebruik van RVS middelen.

20201110_144135
liparifoto4

Uw terras is maatwerk

Geen terras is voor ons hetzelfde. Daarom krijgt ieder terras dat wij produceren, de optimale aandacht. Zo voorzien wij u graag van een ontwerp, zodat u vooraf al een goed beeld heeft van het terras. Ook voorzien we u, met onze ruime ervaring, graag van adviezen. Na akkoord komt er ook een specialist langs voor een opname, om er voor te zorgen dat het terras echt precies zo wordt als de wensen.

Winteropslag

Moet uw terras in de wintermaanden verwijderd worden? Wij komen graag uw terrasschermen en toebehoren halen om het op te slaan. Zo staan uw attributen veilig opgeslagen en kunnen we het op afroep weer plaatsen bij uw onderneming.

Uw terrasschermen worden zorgvuldig en verzekerd opgeslagen in ons magazijn. Daarnaast maken we de schermen schoon, zodat ze weer kunnen stralen nadat ze geplaatst zijn.

hispanola1foto3