Terrasschermen

Bedrukking en kleur naar uw wensen

Poedercoat bescherming tegen weerselementen

5 jaar garantie op alle terrasschermen

Horeca Terrasschermen

Benelux Terrasbouw heeft een grote collectie aan terrasschermen, waardoor we u altijd van uw wensen kunnen voorzien. Onze terrasschermen worden door ons zelf gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, daarom ontvangt u dan ook 5 jaar garantie. Al onze terrasschermen vallen onder de Europese kwaliteit regelgeving/wetgeving vanuit het bouwbesluit.

Terrasschermen

Mogen wij contact met u opnemen

Terrasschermen poort
Terrasschermen glas
Glazen terrasscherm

Terrasschermen kopen

Wilt u uw terras beschermen tegen de wind of andere weersinvloeden of simpelweg meer privacy? Dan bieden de terrasschermen van Benelux Terrasbouw uitkomst. Met onze terrasschermen creëert u een aangename omgeving voor uw gasten. Biedt uw gasten maximale bescherming tegen wind, zon of andere weersinvloeden.

Met onze terrasschermen kunt u perfect uw terras afbakenen en eveneens de ervaring op uw terras verbeteren. Terrasbouw kijkt graag met u mee voor een oplossing op maat. We maken gebruiken van een aluminium profiel welke wordt gepoedercoat. Mocht uw terras in de omgeving van een zee zijn gelegen, voorzien we uw terrasscherm van een extra laag poedercoat zodat het maximaal beschermd is.

Daarnaast worden de schermen voorzien van gehard glas en blinde onderplaten met een dikte van 6 mm. Hierdoor zijn onze terrasschermen stevig en duurzaam.

Montage van terrasschermen

Benelux Terrasbouw biedt ook de mogelijkheid om uw terrasschermen en toebehoren te monteren. We beschikken over ervaren monteurs die professioneel uw terras kunnen voorzien van terrasschermen. We maken gebruik van snelbeton waarmee de grondpotten in de grond worden verankerd. Na het verankeren zorgen we er eveneens voor dat uw bestrating keurig wordt herstelt.

Wilt u liever een demontabel scherm? Geen probleem! We kunnen zowel een vast als demontabel scherm leveren.

Terrasscherm op maat

Onze terrasschermen zijn gestandaardiseerd maar we kijken uiteraard naar de omgeving en omvang van uw terras. We voorzien u vooraf van een gewenst ontwerpt zodat u een goed beeld heeft van het terras. Als extra verzekering komt een specialist uw locatie bezoeken zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan. Wilt u advies over uw terras of meer informatie over terrasschermen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gepersonaliseerde terrasschermen

Terrasschermen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een een visitekaartje zijn van uw zaak. Benelux terrasbouw biedt namelijk ook de mogelijkheid om belettering of uw logo op uw schermen te plaatsen. We plaatsen dan met folie aan beide kanten van het glas of trespa uw logo of naam.

1