Horeca parasols

Bedrukking en kleur naar uw wensen

Waterafstotende stof van Dickson

3-4 weken levertijd

Parasols

Benelux Terrasbouw beschikt over schitterende parasols van hoge kwaliteit. De parasols worden geleverd met een luxe beschermhoes en zijn gemaakt van Dickson doeken, hierdoor zijn al onze parasols waterafstotend. Ook voor het plaatsen bieden wij verschillende oplossingen zoals verschillende parasolvoeten. De parasol is, wanneer gewenst, te bedrukken met reclame of uw logo.

Parasol

Mogen wij contact met u opnemen

Parasol terras
Parasol reclame
Parasol 's avonds

Parasol kopen?

Als uw tuin of terras bescherming nodig heeft tegen de zon is een parasol een ideale oplossing. Bij Benelux Terrasbouw hebben we diverse parasols in ons assortiment tegen een scherpe prijs. Met een parasol hebben u en uw gasten meer mogelijkheden om buiten in een koele omgeving te ontspannen. Niet alleen biedt een parasol bescherming tegen de zon, maar biedt het ook bescherming tegen regen.

De parasols van Benelux Terrasbouw zijn voorzien van polyester met Teflon Dupont behandeling en een PA-coating.

Parasolhoezen

Benelux Terrasbouw levert bij iedere parasol een luxe beschermhoes mee. Om de kwaliteit van uw parasol te waarborgen is een parasolhoes onmisbaar. Parasolhoezen voorkomen dat de parasol vies wordt. Denk hierbij aan groene aanslag of vogelpoep. Daarnaast kan het voorkomen dat de parasol ongelijkmatig verkleurd. Ook tijdens het opbergen zorgt een parasolhoes dat uw parasol veilig en beschermd kan worden opgeborgen.

1